BS Career Consultants, Amsterdam
Tess Bode: oplossingsgericht, wat wil je wél?
Tess Bode, BS Career Consultants, Amsterdam

Als career consultant begeleid ik sinds 2005 professionals en hun organisatie. Dit zijn grotendeels hoogopgeleide, gedreven mensen. Mijn belangstelling voor deze groep komt voort uit mijn eigen achtergrond: ik was 15 jaar jurist binnen de advocatuur en het bedrijfsleven.


Bijna iedereen maakt mee dat zijn of haar carriére een keer niet loopt zoals beoogd, om welke reden dan ook. Reorganisaties, privéperikelen, lastige bazen, slecht functionerende teams, persoonlijk falen: het kan allemaal een rol spelen. Mijn ervaring is dat de belangrijkste - en lastigste - stap die meestal gemaakt moet worden, ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het aanbod van mijn diensten is dan ook vooral hierop gericht, op een pragmatische, direct toepasbare manier.


Hierbij heb ik een duidelijke voorkeur voor ‘no‑nonsense’. Ik coach oplossingsgericht: niet uitgaan van een probleemoriëntatie, maar je direct richten op wat je nodig hebt om effectiever en vruchtbaarder in een bepaalde (werk)situatie te staan. We gaan niet eindeloos wroeten in je verleden, maar zetten een kortdurend, dynamisch en effectief traject in. Dat lucht op!


Naast mijn trainers -en loopbaanopleidingen, put ik veel kennis en ervaring uit mijn eigen, diverse loopbaan. Zo was ik commercieel medewerker, advocaat, bedrijfsjurist, hoofd juridische zaken, executive search consultant en ben ik sinds 2005 ondernemer.


Tess Bode on Linkedin


NOLOC heeft BS Career Consultant erkend als Loopbaan Professional

BS Career Consultants
Nassaukade 91 huis
1052 CW Amsterdam

www.bscareerconsultants.nl
info@bscareerconsultants.nl

Tess Bode
telefoon: 06-22208578

Anne-Marie Schreurs
telefoon: 06-30898630