BS Career Consultants, Amsterdam
Anne-Marie Schreurs: werken vanuit kracht en inspiratie
Anne-Marie Schreurs, BS Career Consultants, Amsterdam

Ik begon mijn loopbaan in de advocatuur, met als specialisatie strafrecht. Daarna werkte ik 12 jaar als jurist bij o.a. Achmea, ABN Amro en de Rechtbank Amsterdam, waar ik me specialiseerde in arbeidsrecht. Twee rechtsgebieden die veel te maken hebben met mensen; achteraf gezien een veelzeggende keuze.


Mijn grote interesse in mensen bracht me ertoe een opleiding tot coach/counselor te volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam, die ik in 2010 met succes afrondde. Ik werk momenteel als coach/counselor en ben daarnaast lid van de klachtencommissie van de Nederlandse Associatie voor Counseling. Voor mij is het proces van je eigen kracht ontdekken en van daaruit vorm geven aan je leven, het meest wezenlijk.


Anderen bewust maken van dit proces is dan ook mijn voornaamste meerwaarde als coach. In een arbeidscontext zorgt mijn dynamische, no‑nonsense aanpak ervoor dat mensen vanuit kracht en inspiratie gaan werken, in plaats vanuit onmacht of plichtsgevoel. Ik heb daarbij een milde, humorvolle blik, maar ook zeker een gezond oog voor de realiteit en de zakelijk belangen.


Mijn passie is mensen inspireren om in hun kracht te gaan staan, en van daaruit vorm te geven aan hun werk. Dit combineer ik met zakelijk inzicht en kennis van het bedrijfsleven. Daardoor kan ik de zaak van twee kanten bekijken. Ik sta dan ook graag ondernemers bij om het beste uit hun medewerkers én uit hun bedrijf te halen!


Anne-Marie Schreurs on Linkedin


NOLOC heeft BS Career Consultant erkend als Loopbaan Professional

BS Career Consultants
Nassaukade 91 huis
1052 CW Amsterdam

www.bscareerconsultants.nl
info@bscareerconsultants.nl

Tess Bode
telefoon: 06-22208578

Anne-Marie Schreurs
telefoon: 06-30898630